Veli-trubaduuri

Vahvat sekä herkät tulkinnat suomalaisista ja ulkomaisista viihdemusiikin helmistä, ovat välineet, joita käytän. Kaiken pohjana on vahva laulullinen ja soitannollinen tulkinta ja musiikin ehdoilla meneminen. Ohjelmisto on monipuolinen yhdistelmä uutta ja vanhaa mikä antaa mahdollisuuden erilaisten teemojen ja tunnelmien luomiseen. Ennalta saatu tieto yrityksestä, henkilöstä tai aiheesta varmistaa tilaisuuden onnistumisen.

Veli-yhtye

Veli-yhtye on kolmen ammattiorkesteri, jossa yhdistyy hyvä rytminen soitto sekä hiotut lauluharmoniat. Soinnin ihanne on akustisten instrumenttien sointikuvassa ja stemmalaulussa, joka kannattelee tekstejä. Yhtyeessä soittavat Veli Vaismaa ja Lauri Marjakangas (kitarat, laulut, piano) sekä Saara Kalliopuska (laulu, klarinetti)

Oulun Kadonneet Kupletit

Veli-yhtye ja tanssija Päivi Mettovaara tarjoavat Oulun seudulla harvinaista kadonneiden oululaisten laulujen ohjelmistoa. Konsertissa kuullaan tanssin siivittämänä julki kadonnutta paikallishistoriallista kupletti musiikkiperintöä. Lauluja on useilta paikallisilta tuon ajan lauluntekijöiltä ja niiden sanoitukset ovat usein humoristisessa hengessä Oulusta kertovia.