Laulaja-lauluntekijä

Veli on Oululainen laulaja-lauluntekijä, joka työskentelee yhteisömusiikin keinoin ikäihmisten, kuntoutujien ja muiden erityisryhmien kanssa. Välineenään hänellä on laulujenkirjoitus. Hän esiintyy ja keikkailee koko ajan myös trubaduurina sekä Veli-yhtyeensä kanssa esittäen musiikkiaan.

Yhteisötaiteilija

Veli tekee hoivamusiikin ja yhteisötaiteet produktioita. Laulan Sinun Sanoillasi -projektissa valmistettiin palvelukodin asukkaiden kokemuksista äänite sekä konsertit. Maahanmuuttajien kanssa on käännetty Kurdimusiikkia suomeksi rasismin vähentämiseksi. Kuntoutujien kanssa kirjoitettiin lauluja elämästä.

Laulunteon kouluttaja

Veli tekee yrityksille, yhteisöille, palvelukodeille ja eri asiakkaille laulunteon koulutuksia. Koulutuksissa voidaan tutkia tapoja, joilla laulunteko voidaan tuoda osaksi palveluyksikön tai työyhteisön arkea. 


Trubaduuri

Veli tekee paljon esiintymisiä soittaen erikoistunutta vanhempaa Suomalaista musiikkia. Ohjelmistossa ovat niin Olavi Virran, Tapio Rautavaaran kuin Junnu Vainion ikivihreitä kauneimpia kappaleita. Nuoremmalle väellä on oma ohjelmisto, jossa on parhaat suomihitit ja klassikot. 

 
 

Bio

Työskentelen Oulussa yhteisötaiteilijana. Järjestän ja tuotan taidetoimintaa. Olen ensimmäiseltä koulutukseltani FM tietoverkkopalveluista (TaY). Se antaa kompetenssia etäkulttuuripalveluiden kehittämiseen.

Järjestän musiikki- ja taidehetkiä. Osana työnkuvaani on yhteistyön rakentaminen eri toimijoiden kesken. Jos haluat tietää lisää ammatillisessa yhteistyön merkeissä niin voi pyytää portfolioni yhteydenottolomakkeen kautta.